Unge piger bliver gift for tidligt

 kr. 
Vælg betalingsmetode
Personlig Info

Kreditkort info
Dette er en sikker SSL-krypteret betaling
Terms

Du er ved at bidrage med: 100 kr. 

0 kr.  of 0 kr.  indsamlet

Hvad Education and married?

Education and married er en forsamling som arbejder for at ingen unge piger, bliver gift for tidligt, og derfor ikke opnår en ordentlig uddannelse. Pigerne de bliver tvunget til ægteskab pga. penge så deres familie kan overleve. Problemet ved at de unge børn blive gift for tidligt, er at de ikke kan få en ordentlig uddannelse, som de kan bruge i deres fremtid. Hvis de ikke gør noget af det kan det sagtes være at de kommer ud af skolen og ikke får en særlig god uddannelse. Det har også betydninger får deres fremtid.

Hvad er vores plan? 

Vores plan for at minimere tvangsgifte barnebrude, er at beløbet fra de donationer vi modtager, går til at få de unge piger i skole. I løbet af deres skolegang modtager pigernes familie et bestemt beløb som de får til at få hverdagen til at løbe rundt. Længere hen af vejen, skulle der også komme penge fra andre steder, f.eks. en lille brøkdel af de penge, vi betaler i skat. Pengene gør både at pigerne får en bedre uddannelse, og når de er færdiguddannet får familien også et større beløb, selvfølgelig kun hvis familien ikke har fået deres pige i et ægteskab.

Hvordan kan du hjælpe? 

For at hjælpe pigerne, kan du donere et valgfrit beløb. Pengene går ubeskåret til at arbejde mod mindre piger, der bliver gift med ældre mænd. Med din hjælp kan vi få flere af pigerne komme i skole igen, og opnå en god fremtid.

Hvad går pengene til?

Pengene går til det formål at få mindre piger tvangsgiftet, og sammen tid få dem i skole, med intuitionerne om at de bliver færdiguddannet.

Du kan nu hjælpe, alle dine penge går til pigerne og vores plan om bedre uddannelse, dette betyder også at der forhåbentligt er mindre piger der gifter sig for pengene.

Hvem er vi?

Vi er nogle børn fra østerhåbskolen som går i  7. klasse, vi har STEAM uge, og vores emne er FN 17 verdensmål, og inde i FN 17 verdensmål har vi valgt ligestilling mellem kønnene, så vi har valgt uge piger der bliver gift for tildeligt.

Del med dit sociale netværk!