Veteran indsamling/Fond

 kr. 
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Terms

Donation Total: 100 kr. 

0 kr.  of 100.000 kr.  raised

Historien om soldaten.

Ved en veteran forstås en person, der – som enkeltperson eller i en enhed – har været udsendt i mindst én international operation. Personen kan fortsat være ansat i forsvaret, men kan også være afgået fra organisationen og overgået til det civile uddannelsessystem, arbejdsmarked eller andet.

 

Danmarks veteraner har bidraget til, at vi kan leve i tryghed og frihed herhjemme. De har uselvisk stillet op og kæmpet for den tryghed, der er fundamentet for vores velværdssamfund.

 

Vi har en pligt til at passe på dem, der har passet på os. De fleste veteraner vender styrkede hjem fra udsendelse med kompetencer, som er efterspurgt mange steder i samfundet. Nogle har dog brug for særlig støtte til at håndtere fx svære depressions- og/eller PTSD-symptomer.

Jeg er selv gammel, soldat som har været udsendt til Afganistan, hvor jeg både mistet min bedste ven og en meget troværdig kollega.!

Mit budskab skal ud, der går rigtig rigtig mange gamle veteraner der ud både med PTSD som har brug for at, få en hjælpen hånd. Vi har lavet et sammenarbejd med Sønderborg veteran center som, vil stå til rådighed og lave udflugter og fællesskab for dem der har brug for hjælp. Men uden penge kommer vi ikke langt, vi håber i som person vil være med til at give et bidrag, til de folk som gav hvad de havde for at beskytte os, men nu mangler lidt ekstra hjælp for at leve et normal liv🙏🏻

Mange Hilsener Konstabel Paulsen