Veteran Mindesmærke for danske udsendte

Mange tak, vi har nået målet for indsamlingen!
10.900 Kr.- indsamlet af 10.800 kr.

100% funded

Tiden er inde til at hædre vores nyere og ældre generation af Danske Veteraner i kommunen med et mindesmærke i Frederikssund, og på den måde gå forrest og vise ære og respekt for de mennesker som sætter deres liv på spil, for at hjælpe andre.

5 september er blevet en officiel mærkedag i Danmark for veteraner, men jeg føler stærkt at vi mangler steder rundt om i Danmark hvor veteraner og pårørende samt almindelig borger kan mindes og hædre samt reflektere, derfor er det vigtigt med disse mindesmærker.

Der findes desværre kun 3 Veteran pladser pt, rundt om i Danmark som står ude for militær anlæg

Derfor føler jeg det er vigtigt, for pårørende til udsendte samt tidligere udsendt at de har et sted.

Der er rigtig mange veteraner som lever med PTSD. (Posttraumatisk stressforstyrrelse) i dagligdagen, og kan vi vise dem at vi værdsætter det de har gjort for deres land, er jeg som tidligere udsendt sikker på det vil give dem følesen af at deres indsats er værdsat og at de ikke er glemt.

 

Vores svenske brødre er kommet stærkt i gang med lige præcis dette og der rejses mindesmærker rundt om i Sverige, personligt har jeg været med 3 forskellige steder i Sverige, senest i Helsingborg sidste år hvor man indviet et mindesmærke i nord havnen med udsigt ud over sundet.

 

Jeg håber befolkningen vil være med til et støtte dette projekt, da verden har ændret sig siden jeg gik i gang med dette, og jeg ikke kan komme rundt på virksomheds besøg, på grund af Corona virus.

 

Venlig hilsen.

Michael Kjær

Unprofor hold. 2