Seneste donationer

LS

Lone Schelle

500 kr.  1. September 2019
PC

Pia Chabert

50 kr.  31. August 2019
HW

Henriette Winding Nielsen

100 kr.  30. August 2019
sn

sven erik nees

1.000 kr.  28. August 2019
TN

Tonny Nees

300 kr.  27. August 2019
Anonym Bruger

Anonymt

300 kr.  27. August 2019
Anonym Bruger

Anonymt

100 kr.  27. August 2019
MB

Mille Byskov

100 kr.  26. August 2019
LH

Laura Hedegaard

100 kr.  26. August 2019
Anonym Bruger

Anonymt

500 kr.  26. August 2019
KN

Katrine Nees

100 kr.  26. August 2019
N

Naboerne

100 kr.  26. August 2019

I gør det bare godt 😘😘

Donation

Donation handler om at gøre noget for andre, og det er noget vi hos Samlind vægter meget højt. Alle donationer er lige vigtige, om de er store eller små, om de bruges til at støtte private formål, eller om de bruges til at støtte en større organisation. Vil du gerne støtte gode indsamlinger og hjælpe andre med deres mål, kan du med fordel donere penge til en indsamling du mener går i hjertet på dig. Der er mange der har gode indsamlinger og din donation kan være vejen for at de når deres mål. Uanset hvor lille eller stor en donation du doner så gør det en forskel for indsamler, dette ser vi gang på gang, at indsamlinger ofte kommer i mål baseret på mange små donationer og ikke enkelte store, så hvis du gerne vil hjælpe andre med en donation skal du ikke holde dig tilbage, for du kan være med til at gøre en forskel i andres liv, selv med en lille donation. 

Donationer til private

Donerer du penge til en indsamling, må du også meget gerne dele indsamlingen på de facebook, instagram, twitter, eller andre sociale medier.  En indsamling er først stærk og har potentiale til at blive stor, når nogen høre om den, og her er de socieale medier, din familie og venner gode redskaber til at få nyheden om din indsamling ud til så mange som muligt, således at indsamler kan komme i mål med sin indsamling, jo flere donationer jo bedre og destro mere hjælper det indsamler i sidste ende.  

Her kan du donere penge

Samlind er en indsamlingsplatform hvor alle kan oprette en indsamling til ethvert formål så længe du overholder vores betingelser og indsamlingsnævnets regler for oprettelse af indsamlinger. Du kan finde en lang række indsamlinger på denne side som alle er registreret og godkendt af indsamlingsnævnet og du kan være med til at gøre en forskel i andre liv ved at donere penge til deres indsamling, helt trygt og sikkert, velvidende om at der er orden på tingene hos os. Hos os er ingen spørgsmål, dumme spørgsmål, så er du i det mindste i tvivl om noget, eller har brug for hjælp til en donation eller information omkring en indsamling, så send os en mail på info@samlind.dk eller send os en besked på vores facebook gruppe – Samlind. Du kan donere penge både som privatperson eller virksomhed og vi har et minimums donationsbeløb på Kr. 100,- og et maksimum donationsbeløb på kr. 25.000,- Hvis du ønsker at donerer mere end kr. 25.000,- skal du kontakte os.

HJÆLP ANDRE I DAG

Det spiller ingen rolle hvor stort et beløb du kan hjælpe med, alle beløb er et skridt i den rigtige retning og du hjælper andre mennesker

OPRET INDSAMLING
AKTIVE INDSAMLINGER