Seneste donationer

CG

Carsten kær Gundersen

250 kr.  4. July 2019
PC

Pia Nordquist Chabert

50 kr.  4. July 2019
BK

Birgit Kristensen

300 kr.  1. July 2019

Tak for hyggelige besøg hos jer, da mine børn var små.

EK

Ejvind Kyhlensø

250 kr.  29. June 2019
BP

Birthe Prowizor

100 kr.  28. June 2019
AK

Anne Marie Kjær

500 kr.  26. June 2019
UH

Ulla Hansen

100 kr.  25. June 2019

Hjælp til dyrlægen regning

SO

Signe Olivin

100 kr.  25. June 2019

Mai Britt Østergaard

50 kr.  24. June 2019
YB

Yrsa Bossow

250 kr.  24. June 2019
AB

Anette Bak Nielsen

500 kr.  24. June 2019
JA

Jette Andersen

250 kr.  23. June 2019

Donation

Donation handler om at gøre noget for andre, og det er noget vi hos Samlind vægter meget højt. Alle donationer er lige vigtige, om de er store eller små, om de bruges til at støtte private formål, eller om de bruges til at støtte en større organisation. Vil du gerne støtte gode indsamlinger og hjælpe andre med deres mål, kan du med fordel donere penge til en indsamling du mener går i hjertet på dig. Der er mange der har gode indsamlinger og din donation kan være vejen for at de når deres mål. Uanset hvor lille eller stor en donation du doner så gør det en forskel for indsamler, dette ser vi gang på gang, at indsamlinger ofte kommer i mål baseret på mange små donationer og ikke enkelte store, så hvis du gerne vil hjælpe andre med en donation skal du ikke holde dig tilbage, for du kan være med til at gøre en forskel i andres liv, selv med en lille donation. 

Donationer til private

Donerer du penge til en indsamling, må du også meget gerne dele indsamlingen på de facebook, instagram, twitter, eller andre sociale medier.  En indsamling er først stærk og har potentiale til at blive stor, når nogen høre om den, og her er de socieale medier, din familie og venner gode redskaber til at få nyheden om din indsamling ud til så mange som muligt, således at indsamler kan komme i mål med sin indsamling, jo flere donationer jo bedre og destro mere hjælper det indsamler i sidste ende.  

Her kan du donere penge

Samlind er en indsamlingsplatform hvor alle kan oprette en indsamling til ethvert formål så længe du overholder vores betingelser og indsamlingsnævnets regler for oprettelse af indsamlinger. Du kan finde en lang række indsamlinger på denne side som alle er registreret og godkendt af indsamlingsnævnet og du kan være med til at gøre en forskel i andre liv ved at donere penge til deres indsamling, helt trygt og sikkert, velvidende om at der er orden på tingene hos os. Hos os er ingen spørgsmål, dumme spørgsmål, så er du i det mindste i tvivl om noget, eller har brug for hjælp til en donation eller information omkring en indsamling, så send os en mail på info@samlind.dk eller send os en besked på vores facebook gruppe – Samlind. Du kan donere penge både som privatperson eller virksomhed og vi har et minimums donationsbeløb på Kr. 100,- og et maksimum donationsbeløb på kr. 25.000,- Hvis du ønsker at donerer mere end kr. 25.000,- skal du kontakte os.

HJÆLP ANDRE I DAG

Det spiller ingen rolle hvor stort et beløb du kan hjælpe med, alle beløb er et skridt i den rigtige retning og du hjælper andre mennesker

OPRET INDSAMLING
AKTIVE INDSAMLINGER