Kontakt

Kontakt os

Hos Samlind bestræber vi os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer i hverdage. Vi er stolte af vores høje niveau af kundeservice og support til vores brugere af hjemmesiden. Du kan kontakte os hvis du har spørgsmål til vores services, indsamlinger eller hvis du har brug for at komme i kontakt med os. Du finder vores kontaktformular her på siden som du kan benytte til at kontakte os.

  • Fantastisk kundeservice.

  • Besvarelse inden for 24 timer.

  • Gratis råd & vejledning.

  • Generelle spørgsmål & svar

Kontaktformular

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi er stolte af vores høje niveau på kundeservice og kontakt med vores brugere. Du finder svar på det meste, på vores hjemmeside. Såfremt du ikke finder det du har brug for kan du altid kontakte vores kundeservice hvor vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer

Som indsamlingsportal bærer vi et ansvar for at de penge der samles ind igennem hjemmesiden, overholder gældende love og regler beskrevet i indsamlingsloven og af indsamlingsnævnet.

Bliv erhvervspartner hos Samlind og vis at du støtter op om indsamlinger og nonprofit organisationer i Danmark.

Har du brug for hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte os, så skal vi besvare din henvendelse hurtigst muligt, somregel inden for 24 timer i hverdage.

Samlind blev sat til verdenen tilbage i 2017 af iværksætteren Kim Larsen som forsat driver virksomheden. I 2018 blev den danske iværksætter i Norge Steffen Fonvig en del af Samlind familien for at varetage og videreudvikle på platformen samt få markedsført hjemmesiden.

Vi værner om dine informationer og de oplysninger du sender til os.

Sociale medier

Find os på de sociale medier & Google, hvor du kan følge, kontakte eller skrive en anmeldelse af os. Vi sætter stor pris på alle som enten følger indsamlingsportalen Samlind eller tager sig tid til at skrive en anmeldelse.