Om Samlind

Hjem » Kundeservice » Om Samlind

Indsamlingsportalen Samlind.dk lukkes og slukkes 31.12.2022 og alle indsamlinger vil automatisk blive afsluttet 31.12.2022. 

Om Samlind

Hjem » Kundeservice » Om Samlind

Indsamlingsportalen Samlind.dk lukkes og slukkes 31.12.2022 og alle indsamlinger vil automatisk blive afsluttet 31.12.2022. 

Om Samlind2022-02-07T07:31:22+01:00

Om Samlind

Samlind.dk er en online indsamlingsportal, hvor det er muligt at starte en privat indsamling, en social indsamling, hvor man støtter noget større, eller en helt tredje indsamling. Samlind.dk fungerer som et sted, hvor dine indsamlinger kan samles, og opbygges til det gode formål du, som indsamler, har oprettet til en person eller en forening, hvor der er behov for en hjælpende hånd.

Samlind.dk er stiftet af den simple grund, at det skal være nemt og ligetil at lave en indsamling, uden man skal tænke på andet end at samle ind til dem der har brug for hjælp. Samlind ApS har ikke noget skrevet med småt, og der er ikke det spørgsmål, vi ikke vil svare på. Vi modtager penge fra donorer der bidrager til et projekt eller en person, og udbetaler derefter til den indsamlede, når indsamlingen er færdig.

Vi tager et servicegebyr som ligger på 5,75% + dankortgebyr på 3,75% af den samlede indsamling, som er blevet regnet frem til, er det laveste muligt, da vi kun ønsker at de flest mulige penge går til det indsamlede projekt. Gebyret går til blandt andet promovering af indsamlingerne, reklame for hjemmesiden, betaling af hjemmeside, betalingssystemet, opdatering af hjemmeside, kundeservice samt vedligeholdelse af hjemmesiden.

Vi er stolte af vores høje niveau på kundeservice og kontakt med vores brugere. Du finder svar på det meste, på vores hjemmeside. Såfremt du ikke finder det du har brug for kan du altid kontakte vores kundeservice hvor vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer

Som indsamlingsportal bærer vi et ansvar for at de penge der samles ind igennem hjemmesiden, overholder gældende love og regler beskrevet i indsamlingsloven og af indsamlingsnævnet.

Bliv erhvervspartner hos Samlind og vis at du støtter op om indsamlinger og nonprofit organisationer i Danmark.

Har du brug for hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte os, så skal vi besvare din henvendelse hurtigst muligt, somregel inden for 24 timer i hverdage.

Samlind blev sat til verdenen tilbage i 2017 af iværksætteren Kim Larsen som forsat driver virksomheden. I 2018 blev den danske iværksætter i Norge Steffen Fonvig en del af Samlind familien for at varetage og videreudvikle på platformen samt få markedsført hjemmesiden.

Vi værner om dine informationer og de oplysninger du sender til os.

Sociale medier

Find os på de sociale medier & Google, hvor du kan følge, kontakte eller skrive en anmeldelse af os. Vi sætter stor pris på alle som enten følger indsamlingsportalen Samlind eller tager sig tid til at skrive en anmeldelse.

Iværksætterne bag Samlind

Kim Larsen
Kim LarsenStifter & Juridisk Ansvarlig
Kim er den oprindelige stifter af indsamlingsportalen Samlind ApS.

Han står for den primære brugerkontakt på hjemmesiden samt på de sociale medier og det er derfor han du oftest vil komme i kontakt med, når du kontakter Samlind med eventuelle spørgsmål.

Han er samtidigt den juridiske ansvarlige i virksomheden Samlind ApS med en stor viden omkring netop indsamlinger samt love og regler der høre med.

Kim har arbejdet med service, markedsføring og kontakt over internettet i mange år. Typisk i rejsebranchen, men også alm. Kontorarbejde. Kim er idé-skaber bag samlind.dk, og mener i den grad der har manglet en online indsamlingsportal der er overskuelig, brugervenlig og vigtigst af alt, har indsamlere som første prioritet.

Steffen Fonvig
Steffen FonvigWeb- og Markedsføringsansvarlig
Steffen Fonvig blev en del af Samlind Oktober 2018 og har overtaget størstedelen af hjemmeside udviklingen samt markedsføring på indsamlingsplatformen Samlind.

Han står for den primære hjemmeside udvikling og markedsføring af indsamlingsplatformen Samlind. Steffen er en SEO konsulent med en bred erfaring og viden indenfor markedsføring og webudvikling i CMS WordPress.

Steffen har arbejdet med hjemmeside udvikling i mange år og har førhen drevet egen Webshop og driver til daglig et komplet marketing & web bureau i Danmark og Norge med base i Aarhus & Oslo. Han besidder et stort iværksætterhjerte og brænder for iværksætteri, vækst og innovation og er derfor blevet en del af Samlind.

Go to Top