Sådan planter du +20 millioner træer på 2 måneder #teamtrees

MrBeast ville plante 20 millioner træer og lykkedes

Går du med tanker om at plante 20 millioner træer? Det gjorde den kendte YouTuber MrBeast som i ledtog med Mark Rober, en anden YouTuber, startede indsamling der går under navnet #teamtrees. De to kendte YouTubers satte sig ned i 5 måneder for at udvikle konceptet og indsamlingen og med en lanceringsdato der rækker sig tilbage til d. 25 oktober 2019, har de formået at indsamline intet mindre end kr. 140.000.000,- tilsvarende 21 millioner nyplantede træer.

Hvad er #teamtrees?

#teamtrees er en verdensomspændende indsamling der samler penge ind til nonprofit organisationen Arbor Day Foundation som skal bruge pengene til at plante træer i områder hvor der er særligt behov for disse.

Målet var at samle $ 20 millioner USD ind, svarende til kr. 133.400.00,- eller 20 millioner træer inden 2020. Dette mål blev nået allerede i midten af December 2019 og med hjælp fra ingen mindre end Susan Wojciki, direktøren i YouTube med en donation på $ 250.000 USD og serieiværksætteren Elon Musk, stifter og direktør i Tesla og SpaceX med en donation på $ 1.000.000 USD blev #teamtrees en succes uden sammenligning.

Men det stopper ikke der, du kan forsat være med til at plante træer verden over ved at donere penge til indsamlingen #teamtrees.

Kræftens bekæmpelse konkurrence

Hvordan startede #teamtrees?

#TeamTrees startede i maj 2019, da internettet udfordrede MrBeast til at plante 20 millioner træer for at fejre at ramme 20 millioner abonnentener på YouTube. Efter hans tilhørers forslag slog MrBeast sig sammen med kollegen YouTuber Mark Rober, og i 5 måneder udviklede de kampagnen og organiserede deres influencer-venner og kolleger for at få en kamp chance for at nå deres vanvittige mål: 20 millioner træer inden 2020. #TeamTrees lanceret offentligt den 25. oktober og annoncerede sig selv med en bølge af #TeamTrees-videoer, og resten er op til dig. Uanset om du har doneret for at plante et træ eller en million træer, eller bare har hjulpet med at sprede ordet, velkommen til #TeamTrees!

Du kan se en af videoerne fra MrBeast omkring #teamtrees-projektet herunder:

Hvem er MrBeast?

Jimmy Donaldson, mere almindeligt kendt af hans online alias MrBeast, er en amerikansk YouTuber. Donaldson startede YouTube i 2012, i en alder af 13 under håndtaget “MrBeast6000”; hans tidlige indhold varierede fra Let’s Plays til “videoer, der estimerer rigdom af andre YouTubers”. Imidlertid forblev hans videoer i relativ uklarhed – i gennemsnit omkring tusinde visninger hver – indtil udgivelsen af ​​hans “tæller til 100.000” video i 2017, der “tjente titusinder af visninger på bare et par dage”.  Fra december 2019 har Donaldson over 28 millioner abonnenter på YouTube og administreres af det Dallas-baserede talentadministrationsfirma Night Media.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *