Hjælp lokale virksomheder så de ikke går konkurs under corona-krisen (COVID-19)

Undgå konkurs på grund af Corona

Corona-virusen (COVID-19) har for alvor sat sit præg på det danske og internationale erhvervsliv og dette kan bestemt mærkes for alle virksomhedsejere. Enten har leverandører stoppet deres leverancer eller også har man måtte lukke sin virksomhed midlertidig indtil forsamlingsforbud ophæves. Men hvad kan man gøre når indtægten forsvinder?

Kræftens bekæmpelse konkurrence

Hvad er Corona COVID-19 virus?

Worlds Health Organization (WHO) har udmeldt at Corona-virusen COVID-19 nu er på det stadie man kalder en pandemi og dette kan tolkes som at den frygtelige COVID-19 virus er kommet for at blive. Det er uvist hvor længe virusen vil hærger over verden og hvordan den skal blive stoppet.

Alle verdens lande forsøger på bedste vis at indføre påbud der skal formindske smitte samt dødsfald for de udsatte. Corona-virusen er det væreste det er set siden den spanske syge der rasede i 1918 hvor 50 mio. mennesker døde heraf 14.000 danskere.

En pandemi betyder nemlig at virusset ikke er til at stoppe og vi derfor kan se frem til en længere periode med forbud og regler som påvirker både det private og ikke mindst erhvervslivet.

Støt dine lokale virksomheder og iværksættere

Mange små og mellemstore virksomheder står overfor konkurs grundet manglende omsætning og indtægt i disse corona-tider og de har derfor brug for din hjælp.

Corona-krisen præger meget mere end folkesundheden, den har for alvor begyndt at sætte sit præg i det danske og internationale erhvervsliv og for at erhvervslivet skal bestå, må vi stå sammen og hjælpe hinanden så godt vi kan og derfor har vi lavet en lille liste om, hvordan du kan støtte lokale virksomheder og iværksættere i Danmark, så vi undgår at miste vores stamsteder og favoritbutikker når corona-krisen er ovre.

  • Køb gavekort og lignende services
  • Opret en indsamling
  • Del deres sociale medier med andre

Køb gavekort og forhåndsbetalte service og oplevelser

En måde du kan hjælpe dine lokaler virksomheder på er ved at købe på forhånd, ved eksempelvis at købe gavekort til din stamcafé. Mange restauranter og caféer tilbyder faktisk flotte rabatter på disse gavekort for at gøre det mere attraktiv at købe gavekortene nu.

Samtidig med at du kan spare penge på fremtidige oplevelser, så støtter du de lokale virksomheder og hjælper det danske erhvervsliv igennem corona-krisen.

Opret en indsamling til formål for din lokale virksomhed

En anden måde du kan hjælpe de danske virksomheder på, er ved at lave en indsamling til formål for den pågældende virksomhed du ønsker at hjælpe. Dette kan give virksomheden er likviditetsindsprøjtning der kan være med til at denne overlever krisen og undgår konkurs.

Staten forsøger uden tvivl at hjælpe danske iværksættere og virksomheder med hjælpepakker, støtte- og kompensationsordninger samt udskydelse af betalinger til det offentlige, men det redder ikke alle og lige præcis derfor har det danske erhvervsliv brug for din hjælp.

Husk at støtte iværksætterne under corona-krisen

Vi må ikke glemme de danske iværksættere som ikke har mulighed for at vælge en a kasse som du kan læne sig op af når krisen kradser, de er som enhver families børn, nemlig fremtiden. Finansministeriet har allerede nu uddelt og garanteret 286,6 milliarder kroner til dansk erhvervsliv i form af hjælpepakker til selvstændige og kompensationsordninger der skal hjælpe virksomheder igennem corona.

Fremtidens virksomheder, arbejderspladser og erhvervsliv og det er derfor vigtigt at tage godt hånd om iværksætterne i danmark. Så hvis du kender en iværksætter som du kan støtte, så anbefaler vi hos Samlind, at du gør dette så vi kan holde liv i Danmark og det danske erhvervsliv under corona-krisen og ikke mindst efter.

Har du ikke midler til at støtte, kan du hjælpe på mange andre måder. Du kan eksempelvis dele iværksætterens sociale medier med andre eller deres hjemmeside, således andre kan støtte op i deres nystartede virksomhed.

Artiklen er udarbejdet i samarbejde med Kaffekrogen.dk.