Om Samlind

Samlind.dk er en online indsamlingsportal, hvor det er muligt at starte en privat indsamling, en social indsamling, hvor man støtter noget større, eller en helt tredje indsamling. Samlind.dk fungerer som et sted, hvor dine indsamlinger kan samles, og opbygges til det gode formål du, som indsamler, har oprettet til en person eller en forening, hvor der er behov for en hjælpende hånd.

Samlind.dk er stiftet af den simple grund, at det skal være nemt og ligetil at lave en indsamling, uden man skal tænke på andet end at samle ind til dem der har brug for hjælp. Samlind ApS har ikke noget skrevet med småt, og der er ikke det spørgsmål, vi ikke vil svare på. Vi modtager penge fra donorer der bidrager til et projekt eller en person, og udbetaler derefter til den indsamlede, når indsamlingen er færdig.

Vi tager et servicegebyr på 6,75% som er blevet regnet frem til, er det laveste muligt, da vi kun ønsker at de flest mulige penge går til det indsamlede projekt. Gebyret går til blandt andet promovering af indsamlingerne, reklame for hjemmesiden, betaling af hjemmeside, betalingssystemet, opdatering af hjemmeside, kundeservice samt vedligeholdelse af hjemmesiden.

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here

Iværksætterne bag Samlind

Kim Larsen
Kim LarsenStifter & Juridisk Ansvarlig
Kim er indehaver og stifter af Samlind ApS.

Han står for den primære forbrugerkontakt på hjemmesiden samt på de sociale medier, han er samtidigt den juridiske ansvarlige i virksomheden Samlind ApS med en stor viden omkring netop indsamlinger, love og regler hertil.

Kim har arbejdet med service, markedsføring og kontakt over internettet i mange år. Typisk i rejsebranchen, men også alm. Kontorarbejde. Kim er idé-skaber bag samlind.dk, og mener i den grad der har manglet en online indsamlingsportal der er overskuelig, brugervenlig og vigtigst af alt, har indsamlere som første prioritet.

Links til hans hjemmesider: Padel Lounge

Steffen Fonvig
Steffen FonvigWeb- og Markedsføringsansvarlig
Steffen Fonvig blev en del af Samlind Oktober 2018 og har overtaget størstedelen af hjemmeside udviklingen samt markedsføring på indsamlingsplatformen Samlind.

Han står for den primære hjemmeside udvikling og markedsføring af indsamlingsplatformen Samlind. Steffen er en SEO Specialist med en bred erfaring og viden indenfor markedsføring og webudvikling i CMS WordPress.

Steffen har arbejdet med hjemmeside udvikling i mange år og har førhen drevet egen Webshop og driver til daglig et komplet marketing & web bureau i Danmark og Norge med base i Aarhus & Oslo. Han besidder et stort iværksætterhjerte og brænder for iværksætter, vækst og innovation og er derfor blevet en del af Samlind.