Opret indsamling

Her kan du oprette din egen indsamling privat eller for andre hvadend det er til en anden person, en organisation eller virksomhed ved brug af vores indsamlingsformular.

Vores indsamlingsformular er delt op i 3 punkter for at sikre en så succesfuld indsamling mulig.

Pkt. #1 – Beskrivelse og billede: Lav en fængende overskrift og vær omhyggelig med at skrive en god tekst. Den skal være informativ og fortælle hvad de indsamlede penge går til og hvorfor man skal vælge at støtte din indsamling. Find et billede der giver mening i forhold til din indsamling og gerne i en størrelse af minimum 500×500 pixels.

Pkt. #2 – Beløb og slutdato: Skriv hvor mange dage du ønsker at din indsamling skal varer og hvor stort et beløb du har brug for til dit formål. Som standard har vi sat 300 dage på alle indsamlinger men du tilpasse dette som du vil, minimum er dog 45 dage.

Pkt. #3 – Personlige informationer: Vi har brug for informationer om dig, både for at have kontakt muligheder ved eventuelle spørgsmål om din indsamling og samtidigt som verifikation på ægtheden omkring de indsamlinger vi modtager. Disse informationer vil ikke fremgå på din indsamling og vil heller ikke blive delt af os, du kan læse mere om vores privatlivspolitik eller kontakte os hvis du har spørgsmål.

Modtag donationer

Når du har oprettet en indsamling hos os, vil vi aktiverer din indsamling med det samme, hvilket også kommer som bekræftelse på din mail. Derefter bliver det muligt for dig at få donationer til din indsamling og det er herfra du skal begynde at dele din indsamling, du kan også se vores dybdegående guide sådan starter du din egen indsamling for gode råd til hvordan du begynder at modtage donationer og få andre til at donerer penge til din indsamling.

Andre typer indsamlinger

Der findes forskellige typer af indsamlinger, eksempelvis crowdfunding som er fantastisk for dig der tilbyder belønninger imod donationer til dine donere. Har du blot brug for midler til din virksomhed eller dit projekt og mener at du kan få støtte af andre, så er fundraising vejen at gå.

Opret privat indsamling

Har du et godt formål og brug for penge for at komme videre med din sag, kan en privat indsamling være en god løsning. Mange Danskere opretter indsamlinger hver dag for at få hjælp til deres økonomiske udfordringer der kan opstå for enhver. En privat indsamling er ikke en indsamling som er skjult fra det offentlige eller på anden vis privat, men en indsamling der går til et privat formål. Hos os kan du lave din egen private indsamling helt gratis, så længe du overholder gældende love og regler fra indsamlingsnævnet som du kan finde på indsamlingsnævnets hjemmeside. Det er også på indsamlingsnævnets hjemmeside at du skal ansøge om godkendelse til din private indsamling.

HJÆLP ANDRE I DAG

Det spiller ingen rolle hvor stort et beløb du kan hjælpe med, alle beløb er et skridt i den rigtige retning og du hjælper andre mennesker

OPRET INDSAMLING
AKTIVE INDSAMLINGER