Tak for sidste år – Velkommen i det nye

Tak for i år

Endnu et år er gået og det har været et fantastisk et af slagsen. Vi hos Samlind ønsker at sige tak til alle som har været med til at gøre indsamlingsportalen den succes den er i dag og ser frem til endnu et indsamlingsrigt år til næste år.

Nyheder fra os

Det har været et spændende år for os i Samlind og vi arbejder hårdt fra starten af 2020 på at gøre Samlind til den fortrukne indsamlingsplatform i 2020.

Vi byder velkommen til vores nye samarbejdspartnere i Samlind:

Tak fordi i har valgt at støtte/samarbejde med os!

Ønsker du at blive erhvervspartner og samtidigt støtte vores arbejde kan du læse mere om dette her:

Farvel til Instagram

Vi har besluttet at vi udelukkende vil fokusere på Facebook og Google i det nye år og derfor vil vores Instagramprofil blive slettet fra det nye år.

Vi vil samtidigt opfordre dig til at:

Velkommen til MobilePay

Igennem vores samarbejde med Helius har vi fået til at modtage donationer igennem den populære mobile betalingsform MobilePay. Der er desværre endnu ikke fastsat en dato for udgivelsen af denne funktion, men vi forsøger at få denne færdigudviklet tidligst muligt, så du kan begynde at bruge MobilePay på vores indsamlingsplatform.

Mere information til jer

Som indsamlingsplatform har vi et ansvar for at indsamlinger foregår på lovlig vis og vi ønsker selvfølgelig alle får en succesfuld indsamling, derfor vil vi i Samlind arbejde hårdt på at samle alt information, love og regler mm. der er rundt indsamlinger i Danmark. Du finder allerede nu, flere nyttige sider med information, så du kan få en succesfuld indsamling, når du vælger at lave din indsamling hos os.

og meget mere er på vej.

Ændringer i vores betingelser

Pr. 1. Februar 2020 vil vi opdatere vores betingelser for anvendelse af indsamlingsplatformen.

Efter en gennemgang af det forgange år der har gået, må vi hos Samlind erkende at vores udgifter i forbindelse med drift og vedligehold samt den videre udvikling af indsamlingsplatformen ikke rækker og vi derfor har valgt at lave ændringer i vores betingelser, heriblandt vores servicegebyr som du kan læse mere om herunder.

Nye satser for servicegebyr:

Betingelser pkt. 5.
Servicegebyr ændres fra 6,75% til 8,75%

Nye satser for hvidvaskningsgebyr:

Betingelser pkt. 5.
Gebyr for screeningarbejde i henhold til anti-hvidvaskningsloven ændres fra kr. 275,- til kr. 300,-


Tak for 2019 fra os i Samlind

Kim Larsen & Steffen Fonvig